Щодо несплати адвокатами 30% від щорічного внеску на рахунок НААУ

8 листопада 2019 року Національна асоціація адвокатів України опублікувала Перелік адвокатів, які, за даними  ЄРАУ, не сплачували 30% від щорічного внеску адвоката для забезпечення реалізації органів адвокатського самоврядування (надалі – Перелік)  на рахунок НААУ.

15-16 листопада 2019 року у Києві відбудеться засідання Ради адвокатів України, під час якого планується обговорити стан сплати внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування.

РАУ планує звернутися з поданням до КДКА відповідних регіонів у разі, якщо заборгованість адвокатів не буде усунена до 7 грудня 2019 року.

Прохання переглянути перелік адвокатів, які не сплатили щорічний внесок адвоката для забезпечення реалізації органів адвокатського самоврядування, який знаходиться на сайті НААУ з метою погашення заборгованості у визначений термін або спростування інформації про наявність заборгованості.

Повідомляємо також, що Головою Ради адвокатів Волинської області направлений лист на ім’я Голови НААУ, РАУ Ізовітової Л,П, щодо наявності недостовірної інформації по багатьох адвокатах, включених до вищевказаного Переліку. 



2019.11.13